Vakiotunnit
Tuntien hinnat
Tuntisuunnitelmat: MA TI KE TO PE LA SU
Asiakastietolomake tuntiratsastajille
Asiakaskysely tuntiratsastajille

Ryhmäkoot ja opetusajat

Ratsastustuntien kesto on noin 60 minuuttia sisältäen ratsaille nousuun käytetyn ajan ja käynnit. Ryhmäkoko on tavallisella tunnilla maneesissa seitsemän henkilöä, kesällä ulkokentällä kahdeksasta yhdeksään, alkeistunnilla ja talutuksessa kahdeksan henkilöä, pienryhmässä eli valmennustunnilla viidestä kuuteen talviaikana ja kuudesta seitsemään kesällä.

Tunnin peruminen

Jos haluat perua tuntisi, tee se ehdottomasti tekstiviestillä edelliseen iltaan klo 18.00 mennessä (lauantain tunnit pe klo 16 mennessä), aina numeroon 045 678 1414! Tällöin voit mennä tuntisi muulloin. Jos perut samana päivänä tai et peru ollenkaan ratsastustuntiasi, menetät tämän tunnin. Äkillisessä sairastumisessa peruutus hyväksytään klo 10.00 mennessä kerran kaudessa. Peru tuntisi mielellään jo edellisellä viikolla. Käytä perumiseen aina tekstiviestiä tai Facebookissa Einolan tuntiratsastajat -ryhmää.

Muuta

Liikuntasetelit voidaan vähentää ratsastuslaskustasi. Tuo liikuntasetelit opettajallesi kauden alkaessa ja kirjoita vähennetty summa viestiksi tilisiirtoon. Muistathan kirjoittaa nimesi jokaiseen liikuntaseteliin.

Liity Ratsu-Karjalan jäseneksi. Saat jokaisen ratsastustunnin vähintään 1 euron halvemmalla. Tuntien hinnaston ensin ilmoitetut hinnat ovat jäsenille.

Jäsen tarkoittaa Ratsu-Karjalan jäsentä. Jäsenmaksu on junioreille noin 50 €, senioreille noin 57 €, perhejäsenille noin 28–32 €. Jos ilmoittaudut jäseneksi nyt, saat kausikortin jäsenhintaan. Voit ilmoittautua jäseneksi sähköpostilla Virpi Uznanskille. Katso yhteystiedot.