Einolan Talli on perustettu 1989, ja vuosi 2021 tuo jo 33. kesäleirit. Koulu ja leirit ovat SRL:n hyväksymiä ja valvomia. Tallin toimintaa kehitetään jatkuvasti vastaamaan ratsastajien toiveisiin aina vain paremmin. Toimintaamme ohjaa ISO 9000 -standardin mukainen laatujärjestelmä. Yritys sai tammikuussa 1999 matkailumessuilla MAAKUNTIEN PARHAAT -laatumerkin toiminnastaan. Tallin toiminnassa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen: Alle 18-vuotiaat asiakkaamme olemme vakuuttaneet tapaturmien varalta. Aikuinen voi lunastaa Green Card -kortin, joka sisältää vakuutuksen, tai varmista muuten oma vakuutusturvasi. Jos olet SRL:n jäsen, sinulla onkin vakuutus kunnossa.

TOIMINTAYMPÄRISTÖ

Toimintaympäristönämme on 1917 rakennettu karjalainen pientila, jonka päärakennus on laajennettu vuonna 1999 ja nyt suurine kuisteineen se hallitsee pihapiiriä mäen päällä. Tallirakennusta laajennettiin keväällä 2005, aikaisempi osa on rakennettu vuonna 1997. Laajennusosassa on lantakompostori nykyaikaista lannankäsittelyä varten. Tallissa on mukavat oleskelutilat myös ratsastajille sekä ratsastusvarusteliike! Tallilla on maneesi ja iso ulkokenttä, joka sai uudet aidat kesällä 2010. Leirien majoitustiloina palvelee kaksi pihamökkiä ja kolme kesäaittaa, joissa kaikissa on sähköt. Einolassa on vapaa-aikaa ajatellen mahtavan mukava iso jättitrampoliini! Siinä voi verrytellä ennen tuntia tai hankkia kylmällä säällä hikeä pintaan. Muista varovaisuus! Lisätietoja Rakennukset-sivulta.

HENKILÖKUNTA

Koululla on kuusi vakituista opettajaa. Opetus on tavoitteellista ja ystävällistä. Opetus toteutetaan tasoryhmissä, yleensä ryhmässä on 4–7 ratsukkoa. Lisätietoja Henkilökunta-sivulta.

HEVOSET

Hevoset ovat hyväkuntoisia, herkkiä, yhteistyöhaluisia ja osaavia. Monia eri rotuja aina shetlanninponeista puoliverisiin. Hevosia on tällä hetkellä noin 40. Hevosten esittelyt löydät Hevoset-sivulta.

Muut eläimet

Jackrussellinterrierit Tappi (15.10.2013) ja Topi (8.10.2019) sekä kissat Romeo, Julia ja Manu. Katso kuvia.