Tallirakennukset

Talleilla on karsinat 40 hevoselle. Tallirakennusta laajennettiin keväällä 2005, aikaisempi osa on rakennettu v. -97. Laajennusosassa on lantakompostori nykyaikaista lannankäsittelyä varten. Tallirakennuksessa on mukavat oleskelutilat myös ratsastajille sekä ratsastusvarusteliike.

Keväällä 2013 rakennettiin takatalliin seitsemän karsinaa ja tallin eteen kolme karsinaa. Kesällä 2012 rakennettiin runsaan 50 m² pihatto. Toukokuussa 2016 tallin vanhan puolen karsinat uusitaan kokonaan.

Kuvia rakennuksista.

Asuin- ja majoitusrakennukset

Toimintaympäristönämme on 1917 rakennettu karjalainen pientila, jonka päärakennus on laajennettu vuonna 1999 ja nyt suurine kuisteineen se hallitsee pihapiiriä mäen päällä. Leirien majoitustiloina palvelee kaksi pihamökkiä ja kolme kesäaittaa. Kaikissa on sähköt. Uusin hirsimökki, jossa on 40 neliötä ja parvi, on rakennettu 2010. Vanhempi hirsimökki on rakennettu 1995, ja siinä on kaikki mukavuudet, kuten sauna. Leiriläisten käytössä on neljä WC:tä ja neljä suihkukaappia. Lisäksi päärakennuksessa on kolme vierashuonetta esimerkiksi aikuisille leiriläisille.

Kuvia majoitustiloista.

Ratsastustilat

Tallilla on maneesi, jonka mitat ovat noin 18 x 36 metriä, sekä n. 32 x 65 m -kokoinen valaistu ulkokenttä. Kesällä 2011 teimme pienen lisäkentän. Maastoreitit kulkevat metsissä, osittain hiljaisilla maalaisteillä sekä peltojen ympärillä.

Muut

Tallin yhteydessä on hevostarvikeliike, josta voit ostaa ratsastustarvikkeita edulliseen hintaan.

Tallin käytössä on monta tarhaa ja laidunta, joista yksi sijaitsee ihan pihapiirissä ja muut kävelymatkan päässä. Einolassa on myös pyöröaitaus. Kesällä 2010 tarhojen ja kentän aidat uusittiin siisteillä valkoisilla muoviputkiaidoilla.

Pihapiirissä on myös grillikota, joka etenkin kesäisin on ahkerassa käytössä. Grillikotaa suurempi grillikatos löytyy päärakennuksen vierestä. Siellä pidetään kesäleirien avaukset ja päättäjäiset.

Einolassa on vapaa-aikaa ajatellen mahtavan mukava iso jättiläis-trampoliini! Siinä voi verrytellä ennen tuntia tai hankkia kylmällä säällä hikeä pintaan. Muista varovaisuus!