Ajankohtaista

Leirin peruminen

LEIRIN PERUMINEN

Kesäleiri:
Jo maksettua etumaksua 120 € ei palauteta, mutta leiriäsi voidaan siirtää, jos sairastut. Mahdollinen maksettu ennakkomaksu 50 € sisältyy tuohon ekaan erään eli etumaksu on se koko 120 €. Muista että maksamatta jättäminen ei ole leirin perumista, joten peruthan sähköpostilla tai puhelinviestillä leirisi, jos et pääsekään tulemaan, niin emme turhaan odottele maksusi saapumista. Jos et jostain syystä pääsekään tulemaan leirille, muista perua leirisi mahdollisimman pian. Tee peruminen kirjallisesti, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Joku saattaa jonottaa leirillesi. Huom. kesäleirin voi yleensä vaihtaa myös talvileiriin, jos esteitä tulee ja myöhempikään kesäleiri ei onnistu, kysy asiaa Minnalta!
Huomioi että etumaksuja ei palauteta, mutta olemme joustavia eli leiriä voidaan siirtää kohdallasi 5 kk ajan (kesäleirin korvaus kuitenkin viim. 30.11. mennessä), jos sairastut tai tulee muuta isompaa estettä, kunhan vain sovit asiasta peruessasi. Ensimmäistä maksua ei palauteta peruttaessa, jos se on jo maksettu ja ei halua siirtää leiriä toiselle kesäleiriviikolle. Toisesta maksuosuudesta (maalis-huhtikuussa erääntyvä keskimmäinen osa) palautetaan 50 % jos perut leirin viimeistään 45 vrk ennen leirin alkua. Jos perut leirin 21-44 vrk ennen leirin alkua, maksusta palautataan 25 %. 20 vrk ja alle ei palautusta, mutta siirto toiselle leirille käy sairastumistapauksissa (5 kk sisällä ja sovit asiasta kun teet perumisen). Toiselle henkilölle voi myös siirtää leirin aina ilman lisämaksua.
Jos joku on maksanut ratsastukset (kolmas erä) etukäteen, niin perumistilanteessa sen osuuden saa kokonaan takaisin, ellei siirrä leiriä toiseen ajankohtaan tai toiselle ihmiselle. Jos kuitenkin leiriläinen on jo aloittanut leirin, ja hän sairastuu tai muuten poistuu leiriltä, maksuja ei palauteta, mutta sairastumistapauksissa käyttämättä jääneet leiripäivät saa käyttää myöhemmin 5 kk sisällä, kuitenkin aina 30.11. mennessä.

Viikonloppuleirin peruminen:
Jos peruu kokonaan viikonloppuleirin niin etumaksusta palautetaan puolet, jos peruu viimeistään 21 vrk ennen leiriä ja neljännes jos peruu viim. 10 vrk ennen. Toinen maksuerä palautetaan kokonaan kunhan peruu leirin väh. 24 t ennen sen alkua, jos ei tule eikä halua siirtää leiriä ja on ehtinyt sen maksaa, mutta maksusta vähennetään toimistokulu 10 €.
Jos sairastut, voit tulla korvaavalle leirille 3 kk sisällä ilman lisämaksua, tällöin on tultava sellaiselle viikonlopulle missä on muitakin eikä niin että leiri järjestetään vain siirretyille, jos leiri järjestetään erikseen siirretyille, sovitaan lisämaksusta. Ryhmä (ellei ole samaa taloutta) ei voi siirtää leiriä yleensä yhden sairastuttua, mutta asiasta voidaan keskustella tilanteen mukaan. Samoin pyrimme olemaan joustavia muista syistä tapahtuvien vaihtamisten ja perumisten suhteen.