Ajankohtaista

Syksyn tunnit kohta esillä

Tänään iltapäivällä tulee syksyn tunnit varattaviksi. Aluksi on tämän viikon ajan viime talvisilla mahdollisuus varata viime talven oma vakiotunti ikäänkuin päältä.
Siihen päivitykseen voi tehdä myös ehdollisen varauksen eli että jos joku ryhmä ei muodostukkaan niin mihin sitten haluaa ja voi varata myös useamman viikkotunnin.
Sinne on laitettu muutama uusi vaihtoehto mm pe Riitan istuntatunti ja su uusi pienryhmätunti koulua.
Opettajat pysynevät samoina, mutta joku ope on mulla vielä varmistamatta.
Keskiviikon ryhmien 18 ja 19 lähtötasoa on vähän nostettu. To on vaihdettu alkeistunti aikasemmaksi jotta 45 min ryhmä ja 18.30 osaavampien ryhmä on peräkkäin siskoksia ajatellen ja myös 30 ja 45 min ryhmät peräkkäin samoin.
Ma 16.30 olisi vakituinen nuorten hevosten tunti, jossa ideana että ratsastajat osaavia ja tunti on halvempi, mutta ihan kunnon opetustunti kuitenkin ja että siinä ratsastetaan paitsi nuorilla niin myös joillakin muilla mitkä ovat liikkuneet vähemmän. Perjantaille saattaa tulla toinen nuorten hevosten ryhmä jos siihen kaavailtu istuntatunti ei toteudu.
Syyskausi on 21 viikkoa ja vakiotunneille täytyy ottaa kausikortti paitsi 30 min ryhmiin ei tarvi. Kesken kauden voi tulla vapaille paikoille myös 10-kortilla tai korttia voi käyttää eri tunneilla.
Varauksen voi tehdä tuntiratsastajien ryhmään syksyn tunnit -päivitykseen tai viestillä 045-6781414 tai voit soittaa Minnalle 0400-778271 jos olet uusi etkä osaa varata sopivaa tuntia.
Minna katsoo ryhmät kyllä jotta niistä tulee sopivan tasaisia.
Syksyn tunnit käynnistyy ma 12.8.
Kausikortin voi maksaa 2 tai jopa kolmessa erässä ja ensimmäinen eräpv on 31.8. Jos maksaa koko kortin tuolloin 31.8. mennessä niin saa ylimääräinen tunnin (opetus tai vapari) joululomalle