Ajankohtaista

Haluatko hakea Einolaan leiriavustajaksi ?

HALUATKO LEIRIAVUSTAJAKSI EINOLAAN KESÄLLÄ 2019 ?
Etsimme kesäksi leiriavustajia 2.6.–9.8.2019 väliseksi ajaksi.

Toivomme sinun olevan yli 15-vuotias nuori, reipas, oma-aloitteinen, ahkera, positiivinen ja iloinen ihminen, joka olet toiminut lasten, nuorten ja tietysti hevosten parissa.
Aikaisempi kokemus kerhojen vetämisestä, tallilla auttamisesta tms katsotaan eduksi. Erityisesti leiriavustajan tehtävä sopii henkilölle, joka suunnittelee ammattia hevosalalle tai nuorisotyön saralle. Jos sinulla on jo kokemusta leiriavustajan tehtävistä ja olet niistä kivasti selvinnyt, se katsotaan eduksi.

Leiriavustajat koulutetaan tehtävään meillä näillä näkymin 24-26.5. ja koulutukseen tulo on pakollista kaikille valituille, varsinkin uusille avustajille. Saat koulutuksesta todistuksen, kuten myös avustaja-ajastasi. Koulutus on ilmainen ja sisältää myös ratsastusta.

Tee sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus avustajaksi 10.2.2019 mennessä tallin sähköpostiin, otsikoksi leiriavustaja. Myöhästyneitä hakemuksia ei yleensä huomioida. Minna saattaa soittaa sopivilta vaikuttaville (vieraille) ihmisille helmikuun puolivälissä ja keskustelemme sopivuudestasi tehtäviin. Valinnoista ilmoitamme 1.3. mennessä, sekä henkilöille, jotka ovat valittu, että myös kotisivuillamme. Jos haluat kysellä lisätietoja niin tee se numerosta 0400-778271 tai sähköpostilla.

Hakemuksesta tulee ilmetä:
– Nimi, ikä, paikkakunta sekä puhelinnumero
– Millainen kokemus sinulla on hevosista, tallitöistä ja ihmisten kanssa toimimisesta
– Miksi haluat tulla leiriavustajaksi
– Kerro terveydentilastasi, luonteestasi ym mitä haluat itsestäsi kertoa
– Miksi uskot sopivasi leiriavustajaksi?
– Ratsastustaitosi?
– Oletko harrastanut mitä hevosten lisäksi, kursseja, muuta kokemusta...
– Mitkä vaihtoehdot A-D sopivat sinulle ja mitkä eivät.

Leiriavustaja toimii meillä enemmän leiriläisten kanssa kuin varsinaisesti tallitöissä. Vertaa leiri-isonen. Meillä on ensi kesänä 3 ammattilaista tallityöntekijää töissä päivittäin ja he hoitavat varsinaiset tallitehtävät, tosin avustajat ovat sielläkin apuna. Vastaat leiriläisten viihtymisestä vapaa-aikana ja sinun täytyy osata luoda kontaktia uusiin ihmisiin ja saada ihmisjoukko mukaasi touhuamaan. Avustajat auttavat myös kentällä, estemiehenä, selkäänauttajina, videokuvaajina ja myös ruokapöydän kattamisessa yms. Voit mielellään asua meillä ko. ajan ja saat täyden ylöspidon. Sinulla on tapaturmavakuutus kauttamme ja saat ratsastaa päivittäin, sekä saat myös pienen rahakorvauksen.

Leiriavustajat saapuvat yleensä sunnuntaisin klo 15 mennessä, jos leiri loppuu pe niin voi lähteä pe iltana tai lauantaina.
Kerro mitkä ajat sinulle sopii seuraavista:
A. 2.6.-20.6. (leirit 1,2 ja 3)
B. 23.6.- 12.7. (leirit 4,5 ja 6)
C. 14.7.-25.7. (leirit 7 ja 8)
D. 28.7.- 9.8. (leirit 9 ja 10)

Laita Einolan sähköpostiin hakemuksesi otsikolla LEIRIAVUSTAJA. Joka viikolle valitaan 2-3 avustajaa, mielellään siis 2–3 vkoa per nenä. Lisäksi koulutukseen kutsutaan muutama varahenkilö mahdollisten perumisten varalle. Tee hakemuksesi ajoissa ja muista perua hakemus, jos suunnitelmasi kesästä muuttuvatkin.
Voi myös ehdottaa muita leiriyhdistelmiä, jos nuo valmiit vaihtoehdot eivät käy.

Tervetuloa Einolaan tekemään ja oppimaan :)