Ajankohtaista

Ratsastustuntien peruminen

Jos olet estynyt tulemaan vakiotunnillesi, peru se viimeistään edellisenä iltana klo 18 mennessä joko tekstiviestillä numeroon 045-6781414 tai facebookissa Einolan tuntiratsastajat ryhmässä. Lauantain tunnit on peruttava jo pe klo 16 mennessä. Ja jos tiedät esteestä jo etukäteen niin tunnin voi perua jo muutamaa viikkoa etukäteenkin. Näin on helpompi katsoa muille rästipaikkoja.
Ethän tee perumista millään muilla keinoin, koska vain nuo kaksi hyväksytään perumisiksi ja silloin saat korvauskerran eli rästin mennä muulloin.
Jos olet äkillisesti sairastunut myöhään illalla tai ratsastuspäivän aamuna, niin yhden tälläisen sairastumisperumisen hyväksymme per kausi kun peruminen tehdään silloin klo 10 mennessä. Jos sinulle sattuu tulemaan useampi sairastuminen juuri ratsastuspäivänä, niin tarjoa faceryhmässä tuntiasi jollekin toiselle niin että menet itse hänen paikallaan joku muu kerta.
Rästi tulisi ratsastaa pääsääntöisesti kuluvan ja seuraavan kuukauden aikana. Eli jos rästi syntyy elokuussa niin pyri korvaamaan tunti elo- ja syyskuun aikana. Toki jos tulee useita rästejä niin olemme asiassa joustavia. Kauden vaihtuessa rästejä voi ratsastaa vain noin 2 viikkoa. Nyt kesän rästejä saa ratsastaa 31.8. saakka.