Ajankohtaista

Kesäleirien varaus alkaa tänään noin klo 11 jälkeen

Huomioithan että leirien varausjärjestelmä näyttää että leirit täynnä niin kauan kunnes ne avataan. Ne avautuvat yksitellen 1 leiristä alkaen.
Leiriä ei voi varata laittamalla pelkkä nimi varaukseen, täytä myös muut kohdat ja sitten paina lähetä. Muista täyttää myös paikkakunta eikä pelkkä postinumero ja laita varaukseen se sähköpostiosoite johon haluat laskun lähetettävän, eli monesti hyvä olisi laittaa vanhemman sähköpostiosoite. Tarkistathan että osoite on oikein.
Saat vastausviestin että varaus on vastaanotettu jos olet mahtunut leirille. Ethän varaa montaa paikkaa, paina vain kerran lähetä.
Iltapäivällä tsekkaan kyllä onko tullut rinnakkaisvarauksia ja poistan ylimääräiset eli seuraa tuleeko myöhemmin vapaita paikkoja.
Huomioithan että leiriohjelmat ovat kesän -18 ohjelmia, ne on suuntaa antavia kyllä mutta jotain muutoksia on tulossa mm demoratsastuksia ja istuntatuokioita liinassa on toivottu.
Leirin varausmaksu on 100 € ja se erääntyy maksettavaksi 31.10. ja siihen mennessä maksaneet saavat leirillä ilmaisen lisätunnin.
Varausjärjestelmässä näkyy hinta koko leirille ratsastuspaketteineen, kuitenkin nyt laskutamme leirin kolmessa vaiheessa: 31.10. etumaksu 100 (ei palauteta jos peruu leirin), toinen erä maaliskuun kieppeillä noin 200 ja loppuosa ratsastuspaketti erääntyy vasta leirille tulo päivänä. Näistä tarkemmin sitten leirikirjeessä ja laskussa.
Nyt meillä on uutuutena myös muutama kesäkurssi ja viikonloppu, ne on merkitty numeroilla 11-15, ne löytyy listasta päivämäärien mukaisesti niin siksi numerointi ei ole järjestyksessä. Kursseille voi ostaa erikseen myös majoituksen, kysy siitä vaikka sähköpostilla.
Tervetuloa ensi kesään :)