Ajankohtaista

Muista maksaa kesäleirin loppumaksu ja muita ohjeita

Jos maksat tilille kesäleirin loppumaksun niin maksa se riittävän ajoissa, jotta näkyy tilillämme leirin alkaessa. Jos maksat myöhemmin niin laita kuitti maksusta.
Loppuosan voi maksaa myös liikuntaseteleuillä tai käteisellä, joka tapauksessa tee maksu viimeistään sinä päivänä kun leiri alkaa ja liikuntasetelisuorituksesta myös kuitti jos maksat netissä. Paperisetelit voit tuoda tullessasi.
1 leirin maksu erääntyi jo 1.6. ja 2 leirin loppumaksu erääntyy 8.6. Maksut voi maksaa myös etukäteen. Muistathan käyttää samaa viitenumeroa kaikissa ko leiriin kohdistuvissa maksuissa.
Ja muista maksaa erikoisruokavaliosta lisämaksu 20.
Jos asiassa epäselvyyttä niin ole yhteydessä Minnaan 0400-778271. Tuohon numeroon myös ilmoitukset junaltahakutarpeesta 2-5 pv etukäteen.
Muista lukea kesäleirikirje kotisivuilta kohdasta Leirit / kesäleirikirje ja varmista että olet täyttänyt sieltä myös kyselyn leiriläiselle ! Sen voi täyttää uudestaankin jos on epävarma onko täyttänyt tai jos on tullut uutta ilmoitettavaa.
Koronatilanne on nyt laantumassa Suomessa, mutta jotain rajoituksia voi olla edelleen ja seuraamme viikoittain tilannetta.
Edelleen ei voi tulla leirille yhtään kipeänä eikä 2 vko sisällä ulkomaanmatkan jälkeen, jos matka on suuntautunut maahan jossa virustilanne huonompi kuin Suomessa.
Käytä junassa ja hakuautossa kasvomaskia. Hyvä käsien pesu leirillä ja muiden ryhmien majoitustiloihin ei saa mennä. Majoitusryhmä on lähiryhmäsi ja muihin voi pitää sisällä vähän välimatkaa. Ulkona saa olla porukalla yhdessä.
TERVETULOA!