Ajankohtaista

VIIKONLOPPULEIRIT hinnat, peruutusehdot, muita ohjeita

VIIKONLOPPULEIRIT 15.8.2021 alkaen Hinnat
ja muutamia ohjeita viikonloppuleirille tuleville

Aikuiset 250 €, nuoret alle 20v 220 €
(muistikset aikuiset 220 €, nuoret 200 €)

Aikuiset 1. osa 130 € ja 2. osa (ratsastuspaketti) 120 €
Nuoret: 1 osa 110 € ja 2. osa 110 €
Ratsastuspaketti:
5 t (normaali) maksaa nuorille 110 € (aikuiset 120 €) ja 4 t on sama hinta kuin 5t, 3 t 90 €, 2 t 70 € ja 1 tunti 40 €. Jos et ehdi pe iltatunnille 19.30 tai haluat lähteä su jo puolilta päivin, niin voit ratsastaa la iltana kolmennen tunnin vapaatuntina halutessasi ja se on viides tunti leirissäsi. Joka tapauksessa leirihinta on sama, menet 4 tai 5 tuntia!
Kerrothan etukäteen jos et ratsasta koko 4-5 t pakettia.
Jos yöpyy muualla, saa leiristä 30 € alennuksen vkl ja 50 € 5 pv leiri.
1 hlön/huone majoitus toiveesta 10 € per yö lisämaksu.
Muistathan että flunssaisena tai muuten sairaana ei voi tulla leirille.
Jos sairastut, voit tulla korvaavalle leirille 6 kk sisällä ilman lisämaksua. Samoin pyrimme olemaan joustavia muista syistä tapahtuvien perumisten suhteen. Jos peruu kuitenkin kokonaan leirin niin viikonloppuleirin etumaksusta palautetaan puolet jos peruu viim. 21 vrk ennen leiriä ja neljännes jos peruu viim. 7 vrk ennen. Toinen maksuerä palautetaan kokonaan, jos ei tule eikä halua siirtää leiriä ja on ehtinyt sen maksaa, mutta maksusta vähennetään toimistokulu 10 €. Alle 7 vrk ennen leiriä perumisessa ei maksuja palauteta, mutta sairastumistapauksessa saat käyttää leiripäiväsi kokonaisuudessaan muuna ajankohtana 6 kk sisällä.
Viikonloppuleiri alkaa pe saapumisella noin klo 18-19 ja päättyy su klo 16.
Pe on ensimmäinen ratsastustunti noin klo 19.45.
Muista sään mukainen vaatetus, mm kumijalkineet jos märkää.
Jos tulet omalla kyydillä niin laita Minnalle viestiä mihin aikaa olet perillä, vaikka 1 t ennen tuloa niin tiedetään odotella sinua. Tallin seinällä on majoituslista, josta näet missä nukut, Minna tai työntekijät ohjaavat sinut oikeaan paikkaan ja sinulle jaetaan hevonen ekalle tunnille.
Jos tarvitset junalta haun, laita viesti Minnalle kyseisen viikon alussa numeroon 0400-778271. Ilmainen haku pe 19 junalta ja poisvienti su 17.30 junaan.

OHJEISTUSTA LEIRILLE TULIJOILLE
1. Älä tule kipeänä leirille. Vaikka flunssasi olisi jotain muuta kuin koronaa, niin on parempi sairastaa kotona. Saat käyttää leiripäiväsi muuna ajankohtana, eli et menetä leiriä. Kotiin kannattaa jäädä jo pienistäkin flunssaoireista.
2. Pidä leirillä erityisen hyvä käsihygienia ja myös yskiminen/aivastus toisia huomioiden.
3. Halutessasi voit esittää toiveita majoituksesta yms ja toki muutenkin pyrimme miettimään majoitukset tarkasti tilanteen mukaan. Tallissa pidä hieman välimatkaa muihin ihmisiin, varsinkin niihin ketkä eivät yövy kanssasi samassa mökissä.
4. Seuraa tiedoittamistamme. Vaikka Suomessa mahdollisesti virustilanne menisi välillä huonompaan suuntaan, pyrimme pitämään leiritoiminnan käynnissä tehostetuilla turvatoimilla. Näitä on nyt käytössä entistä hajautetumpi majoitus, kasvosuojukset junassa ja junahauissa ja aamu- ja iltapalat omissa majoitusmökeissä eikä kaikki samassa.
5. Ethän tule ulkomaanmatkalta 2 vko sisällä meille leirille.
6. Huomioi myös hevosten tarttuvat taudit ja puhdista erityisen hyvin ratsastusjalkineiden pohjat ja muut vaatteesi kun olet käynyt toisella tallilla ja tulet meille, sekä myös toisinpäin.