Ajankohtaista

Kevään kausikortti ja muita tiedotteita tuntiratsastajille

Kevään kausikortti on täysin saman hintainen kuin syksyn, samoin 10-kortit saman hintaisia. Voit siis jo nyt halutessasi maksaa kevään kortin tai osan kevätkorttia. Muista käyttää samaa omaa viitenumeroasi (kysy jos sulla ei sitä ole).
Kevätkausi on myös 21 kertaa kuten syksykin ja kestää 11.1.-6.6.
Maksun eräpv on 29.1. (koko tai osamaksu) Kahdessa erässä voit maksaa ilman lisämaksua jos toinen erä helmikuun lopussa. Jos maksat kolmessa erässä niin maksa kolmas erä maaliskuun lopussa ja lisää siihen maksutapalisäyksenä 10 €.
Bonustunti nopeille maksajille tällä kertaa: Jos maksat koko kortin 15.1. mennessä, saat ilmaisen lisätunnin huhti-toukokuussa. Koskee vain 60-75 min tunteja ja koko kausikortilla ratsastavia, edun voi saada myös useammasta tunnista.
Syyskauden rästitunteja saa ratsastaa tammikuun loppuun asti, varaa rästit ajoissa.
Pakkasrajat: -20 yleinen (jos pitkään kovat pakkaset niin -22 jos osaavat ratsastajat haluaa tulla), alkeistunneilla 30 min ryhmillä pakkasraja -15 ja alkeisjatkotunnit -18. Muista lämmin pukeutuminen jos tänä talvena tuleekin kylmät kelit, vielä ei kyllä sellaisia lupaa. Itse voi perua perumissääntöjen puitteissa toki näitä rajoja pienemmilläkin pakkasilla. Mahdollinen tuntien peruminen ilmoitetaan sinä päivänä noin klo 13 jos tallin puolesta perutaan tunnit.
Muutamia vakiotuntipaikkoja on vapaana kevääksi, kysy Minnalta tuntipaikkoja 0400-778271.