Ajankohtaista

OHJEET ALKEISTUNNILLE TULIJOILLE

Maksuohje ja muita ohjeita alkeisryhmille

Tervetuloa ratsastamaan !
Lasten alkeistunnit TO 18-18.30 ja SU 18.15-18.45
(jos paljon tulijoita niin myös SU 18.45-19.15)

Valitse joko kausikortti 21 kertaa tai 10 kerran kortti. Uudelle ratsastajalle suosittelemme 10-korttia ja jos lapsi on ratsastanut jo pidempään niin kausikorttia. 10-kortilla voitte jättää viikkoja väliin kunhan perutte kerrat etukäteen, kausikortilla kannattaa väliin jäävät kerrat rästiä. Perumiset ja varaamiset hoidetaan joko viestein numerossa 045-6781414 tai FB Einolan tuntiratsastajat -ryhmässä (hae jäsenyyttä jos lapsesi ratsastaa vakiotunnilla ja olet facessa).
HINNAT:
Irtokerta 20 € / 25 € tallin taluttajan kanssa
kausikortti 360 € ilman tai omalla talut. / 470 € tallin talutt.
Kausikortti on 21 kertaa, jää maksamaan 17.10 / 22.30 taluttajalla per kerta)
10-kortti 180 € ilman tai omalla talut. / 240 € tallin taluttajalla.

Kausikortit ja 10-kortit tulevat maksuun 31.8.20, jos haluat maksaa 2 erässä, maksa puolet 31.8. mennessä ja puolet 30.9. mennessä (toive että vain kausikortit maksettaisi tarvittaessa 2 erässä kun summa isompi)
Einolan Talli fi51 5094 0020 026270 ja viestiin päivä ja ratsastajan nimi !
Olemme siirtymässä syksyn aikana viitesiirrollisiin maksuihin, mutta voit maksaa vielä tällä tavoin viestillä.
Kerro jos saat tukea esim PeLa, Hope tai kunnalta, niin teemme paperilaskun sinulle. Muutoin tämä toimii maksuohjeena.

Tallilta saa lainata kypäriä ruskean oven takaa kentän vierestä. Varaa lapselle nilkkaa tukevat kengät tai saappaat. Muista sormikkaat ja kylmällä säällä saa olla ihan rukkaset. Alkusyksyllä hyvällä säällä ratsastus voi olla vielä ulkona, huonolla säällä maneesissa sisällä. Muistathan olla itse hiljaa katsomossa vaikka mieli tekisikin neuvoa lasta :)
Varaa aina niin itselle kuin lapsellekin likaa kestävät vaatteet ja märällä kelillä kumijalkineet ja kylmällä riittävän lämpimät vaatteet. Pakkasraja 30 min ryhmille on -15 astetta. Ilmoitamme faceryhmässä jos pakkasraja ylittyy ja ryhmä perutaan, jos on lähellä -15 niin ryhmä pidetään niille jotka tulee, mut jos selkeästi ylittyy niin perutaan kyllä. Pyrimme myös laittamaan tekstiviestejä perumisesta.
Kun lapsi tutustuu eri poneihin niin niitä voi toivoa tuntilistaan kirjoittamalla seuraavaksi tunniksi, toki suosituimpia poneja kierrätämme eri ihmisillä. Muutenkin kauden alussa kysytään toiveheppoja, mutta niitä ei tarvitse laittaa uusien ihmisten jos ei vielä tunne hevosia.
Jos koronatilanne Imatralla huonontuu, niin pyrimme kuitenkin pitämään käynnissä myös alkeistunnit (toki viranomaisohjeita noudattaen), silloin vaan ei sitten saa tulla talliin hoitamaan, vaan työntekijä ja muut avustajat tuo ponit maneesiin, ja taluttaja pyrkii pitämään vähän välimatkaa asiakkaaseen. Onneksi ratsastus ei ole mitenkään lähikontaktilaji. Muistathan perua ratsastuksen jos lapsi on yhtään flunssainen. Nyt ei voi tulla kipeänä tallille, toki ei myöskään saattaja. Muista pestä käsiä ja noudattaa muitakin tallin antamia virusohjeita. Syyskaudessa hyväksytään ajoissa perutuksi 2 kertaa samana aamuna klo 10 mennessä sairastumisen takia tehty peruutus.

Kiitos kun valitsit Einolan :) T: Minna