Ajankohtaista

Kesäleirien varaus käynnistyy

Su 16.8.20 aukeaa aamupäivällä kesän 2021 leirien varausjärjestelmä.
Tee varaus ja muista täyttää kaikki tarpeelliset kohdat, laita se sähköpostiosoite sinne, mihin haluat laskun laitettavan.
Jos et pääse haluamallesi leirille niin kannattaa varata toinen leiri, mieti kakkosvaihtoehto valmiiksi. Voit myös ilmoittautua jonoon laittamalla asiasta tekstiviestin Minnalle 0400-778271. Usein saamme tehtyä muutoksia ja kaverukset samalle leirille yms.
Huomioithan että Ikärajat eivät ole aivan ehdottomia mutta erittäin toivottavia noudatettavaksi :)
Yritämme tällä ohjelmistolla saada erilaiset hevoset liikkumaan tasaisemmin ja toisaalta haemme pikkuisen pienempiä leiriryhmiä ja sitä kautta väljyyttä, tehokkuutta opetukseen ja kivaa tunnelmaa. Tähtäämme 6 hlön opetusryhmiin junnuja lukuunottamatta, heillä 7 hlön ryhmät yleensä.
Huomioithan että linkeissä näkyy kesän -20 leiriohjelmat ja ne päivittyvät syyskuun aikana kesä -21 ohjelmiksi. Etumaksu maksetaan syyskuun loppuun mennessä. Ilmaisen lisätunnin saa kun maksaa 1 erän 30.9. ja 2 erän 15.3. mennessä ja toki myös 3 erän viimeistään leirille tullessa. Myös vakiokävijän alennuksen saa viimeisestä erästä vain kun maksaa kolmannen erän viimeistään leirille tullessa.
HUOM 4 pv äiti-lapsileirin hinnat: Koko hinta 450 € aikuinen ja yli 12v, alle 12v 400 ja alle 7v 300.