Ajankohtaista

Ei sairaana tallille

Muista että et tule tallille yhtään kipeän oloisena! Nyt loppukevääksi laitan peruutusajan saman pv aamuun klo 10. Jos sitä ennen peruu sairauden takia, niin saa mennä myöhemmin tunnin rästinä. Muutoin talli toimii normaalisti ja tosiaan vain täysin terveenä ratsastamaan. Ilmoitetaan jos tilanne myöhemmin muuttuu. Tarvittaessa pidennämme rästimisiä kesäviikonlopuille.
Meillä ei sattumalta olekaan nyt 4 viikkoon leirejä, pääsiäsleiri pidetään ellei siihen mennessä ole tullut meille jotain estettä, mikä sen estäisi.
Muista hyvä hygienia ja käsienpesu saippualla usein ja jos aivastuttaa, aivasta kainaloon. Älä lainaa tavaroita toiselle, esim. puhelinta.
Ponikerhot alkavat nyt su ja ti, mutta huomioittehan siinäkin että lapsen tulee olla täysin terve kun tulee kerhoon. Ilmoitamme jos ponikerho keskeytetään (tilanne yleisesti Imatralla muuttuu).
Tampereen Hevoset-messut peruuntuun 4.4. ja ne järjestetään toukokuun jälkeen, myöhemmin ilmoitettavana aikana. Palataan myöhemmin asiaan että järjestääkö seura silloin sinne bussimatkan.
Toimikaa rauhallisesti, viisaasti ja vastuullisesti.